Razz Ma Tazz Mini Auto Show

Posted: July 18, 2008 in On The Spot
Tags: , , , , , ,

Razz Ma Tazz was having their 5th anniversary last Thursday, 10 July 2008 and one of the activities was the Razz Ma Tazz Mini Auto Show (well… that’s what they call it, more like a sound battle to me) and lucky I had chance to make a short visit.

The show was actually schedule to start at 4pm but due to heavy rain, the show just started at around 7.30pm

Kenari with its 2, 4, 6.. waaahh banyaknya speaker.

While this is a Jeep actually.

pukulan ‘Kancil’

My fevret is this one, so neat..

Iswara also tidak mau ketinggalan

The loudest so far that night for Iswara

but my favorite was this one, Perodua MyVi.. the sound was sharp + loud = bikin sakit telinga! Also the composition is neat + tidy x good lighting = smart mata memandang

beside cars, scooters were there too

and some of them really made a great body works

The crowd starting to get crowded when the time was about 9pm

while some are really enjoying himself

Actually, Razz Ma Tazz was having some special ceremony going on later that night to celebrate the 5th anniversary and I love to wait but I got an appointment for meetin at 8pm and that’s why I was late. (sorry guys)

Comments
  1. […] Go to the author’s original blog: Razz Ma Tazz Mini Auto Show […]

  2. papajoneh says:

    wow.. ni barulah… gerenti tuanpunya dia ni sanggup makan maggi ja..
    janji melatup tu sound.. hahahahha..

    paling sedih sia tinguk tu jeep.. aduhhh.. wasted space.. bagus jgn datang.. apalah…

  3. esharkj says:

    Ya tula, makan maggi tu okay lagi that, ad yang makan batu, blum lagi yang makan jari..

    ya butul sedih tu jeep, sayang spacing terbuang banyak.. tap sound dia ko jgn main2, semut dalam busut pun berdisco ba dengar.

  4. gracie-G says:

    haha!!…x dpt sa imagine semut berdisco oo…adidih!!

  5. esharkj says:

    Okeh.. itu berdisco. sekarang cuba ko bayangkan semut ber ‘shuffle’… kah! kah! lagi power.

  6. adidee says:

    uinaaa ada juga c awie kena gambar…. jaga kamu bonser ni

  7. aLFFiaN says:

    aik.. apa kaitan sioloon dengan razz maa tazz? kenapa tidak guna all about razz ma tazz? kenapa mahu guna nama sioloon? saja tanya owner wordpress ni siapa?

  8. esharkj says:

    aLFFiaN,
    Aik!! bila masa pulak sioloon tu ada connection ngan razz maa tazz??? sapa yg cakap?? and bila masa nama sioloon tu kena guna?? aisehmann sia pun konfius nih..

    wordpress ni owner dia orang putih bah! http://en.wikipedia.org/wiki/WordPress

    madeinsabah.wordpress.com ni actually is a FREE blog hosted by wordpress.com dan authornya ialah sia satu org.

  9. papajoneh says:

    dan saya sebagai ketua pengkritik utama blog wordpress ni.
    eshark dah lama berkecimpung dalam bidang ni dan antara banyak2 komen sia yg menyinggung, dia tetap dalam ingatan ku selalu..😛

  10. esharkj says:

    Ya betul comment ketua tuh!

    papajoneh la the main boss dalam bidang komen mengomen di blog madeinsabah nih, papajoneh jugak la salah seorang pengunjung tetap ke sini!

  11. BENNY says:

    HYE KORANG SUMA…..BILA NAK P RAZZ…SAYA STAFF RAZZ…KORANG DTANG TAU HEHE

  12. papajoneh says:

    Sudah masuk, minum, menari, main mini pool, pi toilet dan entah apa2 lagi sana Razz tu.

    nanti lagi sia pigi sana sama kawan sia ok Benny. Kawan sia ada share sana tu… dia masuk pintu bodyguard semua tunduk. Best gila.. hahahahaha.

  13. Billy says:

    NiCe sounDsysTem….
    i likEd…….!
    GooD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s