Sabahan Bloggers Gathering 2008

Posted: March 31, 2008 in What's Fresh
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

It’s now officially on!!.

sbg0811.gif

Now they call it SABAHAN Bloggers Gathering, the first time they call it KK Bloggers Meet which is happening on a boat! Even though August is still long way to go but the title itself showing us that Sabahan bloggers community is getting larger + happening + aramaitihh!!! See last year’s KK Bloggers Meet on a boat in pictures here (Which I didn’t manage to go). This time gathering is aiming to 100 bloggers to participate as what Daniel mention on his official announcement. He’s the only one of the organizer that is NOT actually Sabahan (Respect you botak Daniel!!!) to make the first KK Bloggers Meet a success last year.

Those Sabahan who would love to join or participate or make a kind sponsor or any contribution, you can kindly contact the committee :

Jacq, Mel, Fara, Papa Joneh, Julian, Wei Chuen, Dinoza

Me as a Sabahan, would love to make a tiny little small contribution here to the Sabahan Bloggers Gathering 2008 by giving you more choice of the official banner suits with you blog’s/web site’s theme color to put wherever on your side bar.

p/s : Hope si Daniel tidak marah sia kasi warna warni the banner :

sbg-green-new.gif sbg-red-new.gif
sbg-yellow-new.gif sbg-blue-new.gif
*updated : new color (Merah Jambu aka Pink)
Comments
  1. Gallivanter says:

    I don’t mind at all!🙂 Whatever it takes for us to get that 100 bloggers!😀 Thanks for this, I really appreciate it!

  2. JACQ says:

    How cool! I’ll be using these banners from time to time ya.🙂

  3. esharkj says:

    Gallivanter,
    Oh! Nasib baik sia tidak kana marah..
    ya no probs man!!

    Jacq,
    Sure…ha! ha! glad that you like it.

  4. emelda says:

    heheh..so cantik and cute the banner…berwarna warni lagi ni…cool!!!

  5. Zie says:

    Lawalah geng! cause, all the bloggers have different sidebar colours, they can match it to their theme🙂

  6. Kay Kastum says:

    Bah brother…kau pigi kah nii?

  7. esharkj says:

    Jewelle,
    Thanks..😉

    emelda,
    Ba ko suka color apa?😉

    Zie,
    Ya itula pasal geng!

    Kay,
    Last year sia missed, this time sure sia pigi bah!! Ba bajumpa la ta anti. Ko suda book AirAsia??

  8. emelda says:

    i like green…green is my fav color oh also the yellow…so cheerful color!!

  9. papajoneh says:

    waaahhh.. si eshark. Sia trus berhenti dari cuti untuk membaca semua ni. Hooraaayy… si starring dah confirm datang. Habislah… ndak cukuplah minuman ni. Pengsan.

    Bah ngamlah tu.. sia punya itu merah ok. Thanks Friend. Kita mesti ambil gambar together-gather ni😀
    Love you.. hahahahha.

  10. esharkj says:

    emelda,
    Ohh!! you like green la.. so natural😉

    PapaJ,
    Hah! Hah! Hah! blum apa2 lg suda panas pantat sia, berhamburan Cha kui yang sia makan bila baca ur comment this.. Starring haa..

    No probs ba! Ya together-gather la kita bagambar ramai-ramai, ko ready ja grooming rambut ko yang style ‘cool spiky hair gel’ tu mesti hapenning la this time, .. Ha! Ha! Ha! Love you too..

  11. papajoneh says:

    Alamak.. sia baru mau gunting rambut.. kau suruh jaga tu rambut spiky.. hmmm macam mana dis…

    but lama lagi tu.. sempat tumbuh panjang2 lagi… baiklah.. spiky pun spiky lah…. ndak payah shampoo2 lagi… supaya kerasssssss.. hahhaa

  12. esharkj says:

    Ya sempat lagi tumbuh that.. err, actually sia jealous ba with ur cool spiky hair gel tu. Ha! Ha! Koff!! Koff!! (batuk berkahak kuar suda)

  13. massy says:

    that’s more like it. i’m still thinking where should i put it ni..coz my side bar macam @_@ sudah ni

  14. lenny says:

    think you should consider those sabahan that reside in KL, like me.🙂

  15. esharkj says:

    massy,
    Ya, just download la which ever you like..😉

    lenny,
    Err.. that you have to check with the committe members la.. but all Sabahan are much welcome to the gathering.

  16. Sabahbah says:

    Did I miss the post about where it’s going to be?

  17. ethel says:

    Pink karer teda ka boss?:mrgreen:

  18. esharkj says:

    Sabahbah,
    Venue is not sure yet until further notice..Sure everyone will be inform soon.
    Err so how to call you this?? ndakan nama pun Sabahbah!!

    ethel,
    Buli ba kalo koooo!! Kijap sia upload karer Merah Jambu.

  19. Olie says:

    Sharky Sharky!!! hehehe…. didn’t know you have a blog as well!! Will add you in my lists!! Kewlies! Rona rainbow got ka sharky?

    Come we go together-gether kay sharky!! See you in the office soon!! *winks*

  20. esharkj says:

    Olie Oliee!! Alalaaaa… bangas suda blog sia ni ko baru tau kah?? Aisehman, btw thanks for dropin by la.

    Err.. kaler rainbow none la, there’s new banner, anti sia cuba taruk kaler2 yang lain k. Oh! you’ll be goin to de ofc ka, ba balanja sia McD ah!!

  21. MIMIE says:

    Hey guy!

    Sebenarnya, sia pun blogger tapi sekarang tinggal di KL….

    Teruk betul politik di sini….

    Tambah-tambah lagi parti Sabah kita kena kutuk-kutuk….

    Dorang nie…ingat kita nie bodoh berangkali….sudahlah curi minyak kita gila2….
    Pastu kasi ketawa lagi Pemipin kita dari Sabah…

    Kesian kasihan Dato Bung Mukhtar dengan Yong Teck Lee kena maki2….

    Sia panas nie…..

    Walaupun, dorang kaya (Pemimpin Sabah) tapi dorang sudah sedaya upaya tuntut hak orang Sabah…Untuk orang Sabah…..

    Untuk negeri kita…..

    Dorang boleh lagi kasi ketawa kita? Sia Panas nie….

    Kalau sia ada pistol, sia tembak nie dorang yang kasi ketawa orang kita Sabahan…

    Matilah dorang….marah gila sudah sia nie….

  22. MIMIE says:

    Hey guy!

    Sebenarnya, sia pun blogger tapi sekarang tinggal di KL….

    Teruk betul politik di sini….

    Tambah-tambah lagi parti Sabah kita kena kutuk-kutuk….

    Dorang nie…ingat kita nie bodoh berangkali….sudahlah curi minyak kita gila2….
    Pastu kasi ketawa lagi Pemipin kita dari Sabah…

    Kesian kasihan Dato Bung Mukhtar dengan Yong Teck Lee kena maki2….

    Sia panas nie…..

    Walaupun, dorang kaya (Pemimpin Sabah) tapi dorang sudah sedaya upaya tuntut hak orang Sabah…Untuk orang Sabah…..

    Untuk negeri kita…..

    Dorang boleh lagi kasi ketawa kita? Sia Panas nie….

    Kalau sia ada pistol, sia tembak nie dorang yang kasi ketawa orang kita Sabahan…

    Matilah dorang….marah gila sudah sia nie….

    SAYA BANCI BETUL SAMA ORANG SINI….ARGGGGG!!!!!!

  23. MIMIE says:

    Marilah kita sama-sama bantu Pemimpin-pemimpin kita dari Sabah nie….

    Kita ramai-ramai pi jumpa Pemimpin kita bagi sokongan dan jumpa dorang personally…….sia penah jumpa Tan Sri Joseph Kurup…..dan lain-lain….Dorang langsung tidak sumbung….

    Kita nda perlu takut sama dorang (Pemimpin) sebab dorang lagi suka kalau kita (rakyat Sabahan) sendiri jumpa dorang dan bagitau masalah kita dan cadangan kita…..Dorang pasti dengar punya…kalau nda boleh jumpa…kita tulis surat…mesti kena balas punya…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s